MENU
Diner vanaf 17:00 uur
VOORGERECHTEN
15
Groentesalade met
burrata en zwarte olijf
15
15
Huisgerookte zalm met
rösti en beurre blanc
15
17
Sashimi van yellowtail
kingfish met sesam-vinaigrette en radijs
17
15
Gnocchi Parisienne met
tuinbonen, groene asperge en beurre noisette
15
15
Handgesneden rundertartaar
met kwartelei en toast
15
15
Romige kreeftensoep
met Hollandse garnalen
15
9
Gazpacho Andaluz
met knoflooktoast
9
Met gamba’s +4
10
Lichtgebonden aspergesoep
met olijfolie en croutons
10
Met gerookte paling +3
HOOFDGERECHTEN
29
Hereford Entrecote met
groene pepersaus
29
22
Witte asperges met
Opperdoezer Ronde, hollandaise en zachtgekookt ei
22
Met boerenham +4
Met zalm +4
25
Gebakken kabeljauw met
fregola en antiboise
25
25
Lamsschenkel met
mousseline, groentes en eigen jus
25
20
Salade Niçoise met
gegrilde tonijn en krokante Opperdoezer
20
21
Pappardelle met
gegrilde aubergine, tomaat en burrata
21
SIDES
Pommes Gratin
6
Frites
6
6
Little gem met
Parmezaan en boekweit
6
Ratatouille
7
DESSERTS
10
Millefeuille met
pure chocoladecrème en rabarber
10
10
Flensje met
aardbeien en crème Suisse
10
9
Coupe Danemark met
rood fruit
9
14
Selectie kazen met
garnituur
14