Diner vanaf 17:00 uur
Desembrood met olijfolie en roomboter
              6,5
              
              
            Gemarineerde Gordal olijven
              5,5
              
              
            ***
              
              
              
            Jamon Duroc 80gr.
              12
              
              
            3 Zeeuwse creuses met citroen en sjalot
              12
              
              
            Gamba’s Pil Pil met brood
              15
              
              
            Brioche met Paling en crème Fraiche (3)
              14
              
              
            Brioche met steak tartaar en oude kaas (3)
              14
              
              
            ***
              
              
              
            PLATEAU CHARCUTERIE EN KAAS
              FLES HUISWIJN – FLES WATER
              
              
            Domaine Castelnau ‘la Croix’
              
              
              
            –
              
              
              
            Estandon Héritage Provence rosé
              
              
              
            –
              
              
              
            Bosco del Grillo Sangiovese
              
              
              
            59,5
              
              
              
            ***
              
              
              
            Voorgerechten
          
        Tonijntartaar op aziatische wijze met avocado en radijs
              16
              
              
            Handgesneden steak tartaar met kwartel-ei en toast
              15
              
              
            Brioche met paddestoelen, gebrande noten, beurre noisette en truffel-roomsaus
              13
              
              
            Romige kreeftensoep met Hollandse garnaaltjes
              13
              
              
            Garnalenkroketten met saffraan-mayonaise en gefrituurde peterselie
              14
              
              
            Hoofdgerechten
          
        Hêreford Entrecote met groentegarnituur en groene pepersaus
              29
              
              
            Boneless Iberico ribs met hoisin, pinda’s en groenten
              24
              
              
            Rundersukade met knoflook-aardappelmousseline, rode kool en eigen jus
              24
              
              
            Kabeljauwfilet met geglaceerde groentes, crème van sjalot en beurre blanc
              25
              
              
            Aardappelmousseline met gepocheerd ei, gegrilde groene asperges en gebrande noten
              22
              
              
            Linguine met tomaatsoorten, gekonfijte knoflook en Parmezaan | 19
              Met Gamba’s +5
              
              
            Sides 6
          
        Pommes frites
              
              
              
            Little gem met boekweit en Parmezaan
              
              
              
            Desserts
          
        Affogato met Pistache en dulce de leche
              9
              
              
            Flensje met appel, rozijnen, vanille-ijs en Crème Anglaise
              10
              
              
            Selectie kazen met garnituur
              15
              
              
            Espresso martini
              13
              
              
            Wisselend 2/3-gangen menu
          
        Salade met gegrilde groenten, gebrande noten en balsamico
              
              
              
            ~
              
              
              
            Zeebaarsfilet met zwarte tagliatelle, zeekraal en saus van kreeft
              
              
              
            ~
              
              
              
            Dame Blanche
              
              
              
            2 gangen | 27
              3 gangen | 35